Diensten

Glastuinbouw

Veruit de grootste sector waarin onze onderneming werkzaam is, is de glastuinbouw. Men kan niet een bepaalde activiteit in deze sector bedenken waar OranjeKracht Uitzendbureau geen ervaring mee heeft.

OranjeKracht Uitzendbureau

OranjeKracht Uitzendbureau is een gecertificeerd uitzendbureau dat bemiddelt tussen werkgevers en werknemers. Hierbij verzorgen wij een volledige service opdat u de verantwoordelijkheid over het personeel uit handen geeft. De werknemer is bij ons in dienst en staat klaar om aan de slag te gaan. Wij ontnemen u de verplichtingen die gepaard gaan met het in dienst nemen van een werknemer. Werk, uitbetaling, loon, vervoer, verzekeringen en dergelijke vallen takenpakket. Uiteraard geheel conform de Nederlandse wet- en regelgeving.

Vervoer

Mobiliteit vormt tegenwoordig een belangrijk onderdeel. OranjeKracht Uitzendbureau zorgt voor veilig en representatief vervoer voor werkende uitzendkrachten en beschikt over een uitgebreid wagenpark van busjes en personenauto’s. Wij maken gebruik van een carpoolsysteem waarbij uitzendkrachten worden opgehaald en thuisgebracht.


 

GEGEVENS

ORANJE KRACHT

LINKS